Bahçelievler Kombi Servisi

Kombi Servisi
Kombi Servisi

Bahçelievler Kombi Servisi

Hayatımızı kolaylaştıran makine teknolojisinin en önemli icatları olan kombiler, doğalgaz bulunan her yerde ısınmayı sağlamaktadır.

Doğalgazın pahalı bir yakıt olması, kömür ve odun gibi maddelerin yakılması sonucu çevre kirliliğini arttırıcı etkiyi göz ardı ettiği için, yaygın olarak ısınma, sıcak su ve ocak gazı için kullanılmaktadır. Özellikle İstanbul gibi büyük kentlerde ısınma ihtiyacı oldukça önemli olmasına rağmen, kombi servisi alma konusunda herhangi bir arıza olması beklenmektedir.

Bahçelievler Kombi Servisi
Bahçelievler Kombi Servisi

Rutin olarak kombilerin bakımının yaptırılması için bir alışkanlığa sahip olmayan insanlar, ancak arızalar söz konusu olduğunda kombi servisi hizmeti almaktadır. Oysa bu durum, istisnai durumlar söz konusu olsa da, hayati kayıplara neden olabilmektedir.

Doğalgaz sızıntılarının söz konusu olduğu durumlarda bazen bir lambanın yanması bile büyük bir patlamaya ve can kaybına neden olabilir. Bu nedenle herhangi bir sorun olmasa da, kombilerin bakımlarının yapılması, her sonbahar ve ilkbaharda kontrol amaçlı servis tarafından kontrol ettirilmesi oldukça önemlidir.

Kombinin ateşlenmesi ya da suları ısıtmaması gibi sorunların temel nedeni, aslında çok önceden alınacak önlemlerle yok edilebilir. Bunun için rutin kontrollerde hizmet veriyor, müşterilerimizin acil ihtiyaçlarında da kısa sürede olay yerine ulaşıyoruz.

Kombi Servisi Hizmetimizin Kapsamı

Kombi servimizin kapsamı, müşterilerimizin acil ya da rutin kontrol ihtiyaçlarına göre değişmektedir. Kombi servislerimiz, acil durumlar söz konusu olduğunda 7 gün 24 saat destek vermek için hazırdır.

Kısa sürede kombinizin sorununu çözmek için gelecek olan ekibimizin gerekli olan tüm ekipmanlarla parça değişimi ya da tamir işlemini gerçekleştirecek, daha sonra da işlemler kapsamında en iyi şekilde çalışır hale getirilip sorunlar çözülecektir.

Birçok kişinin merak ettiği rutin bakımlarımız, 15 dakika içinde tamamlanmakta olup, herhangi bir petek temizliği ya da kombi servisi gibi ihtiyaçlar da gerektiğinde bu süre biraz daha uzayabilmektedir.

Hayati bir önem taşıyan parçalı gaz sızıntıları söz konusu olduğunda ise, acil olarak ekibimizi arayarak destek alabilirsiniz. Özellikle kış aylarında doğalgaz problemleri söz konusu olduğunda, her zaman ekibimiz destek olmak için hazırdır.

Kombi Markaları

Kombi markalarının hepsinde servis ve tamir hizmeti vermekteyiz. Sürekli eğitim alan ve kendini geliştiren elemanlarımız, en kısa sürede kombi servisi konusunda hizmete gelecek, size danışarak parça değişikliği konusunda onayınızı alarak gerekli onarımı sağlayacaktır.

Marka ve modeli ne olursa olsun, kombilerinizi en kısa sürede tamir ederek sorunları çözen ekiplerimiz markalarda uzmanlaşmış personellerden oluşmaktadır.

Kombi Servisine Ne Zaman İhtiyaç Duyarsınız?

Kombinizde herhangi bir sorun olmasa bile kombi servisi çağırarak yılda bir kez kontrolünü yaptırmanız gerekir.

Peteklerin temizlenmesi ya da kombinin herhangi bir kaçak durumunun tespit edilmesi halinde, kombi arıza vermese bile özel teşhis cihazlarımızda bu kaçakları tespit edebiliyoruz. Bu tespit işlemi sonrası gerekli olan tüm önlemler kapsamında onarım sağlarız. Siz de rutin kontroller ya da gaz kaçağından şüphelendiğiniz durumlarda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Eğer petekleriniz ısınmıyorsa, sıcak su alamıyorsanız ve gaz kokusu geliyorsa servis hizmetimizden yararlanabilirsiniz ve 24 saat boyunca teknik ekibimizden destek alabilirsiniz.

Neden Bizden Servis Hizmeti Almalısınız?

Firmamızı tercih ederseniz, her zaman hızlı ve kalıcı çözümlerle karşılaşırsınız. Firmamızın yıllardır kombi servisi yaptığı müşteriler her zaman memnuniyet elde etmişlerdir. Siz de bu mutlu müşteri portföyümüz arasına katılmak istiyorsanız, her marka ve model kombi için bizden hizmet alabilirsiniz.

Eski ve yeni tüm kombi modellerinde bakım, tamir ve temizleme işleriniz için en doğru çözüm, firmamızın deneyimli kombi uzmanlarının kontrolü altında olmasıdır.

Kombi Servisi Hizmeti Verdiğimiz İlçeler

Acıbadem Kombi Servisi, Alibeyköy Kombi Servisi, Altunizade Kombi Servisi, Arnavutköy Kombi Servisi, Ataköy Kombi Servisi, Ataşehir Kombi Servisi, Avcılar Kombi Servisi, Bahçelievler Kombi Servisi, Başakşehir Kombi Servisi, Bahçeşehir Kombi Servisi, Bakırköy Kombi Servisi, Balmumcu Kombi Servisi, Bağcılar Kombi Servisi, Bayrampaşa Kombi Servisi, Bebek Kombi Servisi, Beşiktaş Kombi Servisi, Beykoz Kombi Servisi, Beylikdüzü Kombi Servisi, Beyoğlu Kombi Servisi, Bomonti Kombi Servisi, Bostancı Kombi Servisi, Bostancı Kombi Servisi, Büyükçekmece Kombi Servisi, Çağlayan Kombi Servisi, Çapa Kombi Servisi, Çekmeköy Kombi Servisi, Çeliktepe Kombi Servisi, Cennet Kombi Servisi, Cerrahpaşa Kombi Servisi, Cihangir Kombi Servisi, Dikilitaş Kombi Servisi, Elmadağ Kombi Servisi, Esenler Kombi Servisi, Esenyurt Kombi Servisi, Etiler Kombi Servisi, Eyüp Kombi Servisi, Fatih Kombi Servisi, Feriköy Kombi Servisi, Fındıkzade Kombi Servisi, Florya Kombi Servisi, Fulya Kombi Servisi, Gaziosmanpaşa Kombi Servisi, Göztepe Kombi Servisi, Gültepe Kombi Servisi, Güneşli Kombi Servisi, Göngören Kombi Servisi, Haznedar Kombi Servisi, Halıcıoğlu Kombi Servisi, Halkalı Kombi Servisi, Harbiye Kombi Servisi, İkitelli Kombi Servisi, İstinye Kombi Servisi, Kadıköy Kombi Servisi, Kağıthane Kombi Servisi, Kartal Kombi Servisi, Kasımpaşa Kombi Servisi, Kocamustafapaşa Kombi Servisi, Küçükçekmece Kombi Servisi, Kurtuluş Kombi Servisi, Levent Kombi Servisi, Maltepe Kombi Servisi, Maslak Kombi Servisi, Mecidiyeköy Kombi Servisi, Merter Kombi Servisi, Nişantaşı Kombi Servisi, Okmeydanı Kombi Servisi, Ortaköy Kombi Servisi, Osmanbey Kombi Servisi, Sancaktepe Kombi Servisi, Sarıyer Kombi Servisi, Sefaköy Kombi Servisi, Seyrantepe Kombi Servisi, Silivri Kombi Servisi, Şirintepe Kombi Servisi, Şirinevler Kombi Servisi, Şişli Kombi Servisi, Sultanbeyli Kombi Servisi, Sultangazi Kombi Servisi, Taksim Kombi Servisi, Topkapı Kombi Servisi, Ulus Kombi Servisi, Ümraniye Kombi Servisi, Üsküdar Kombi Servisi, Yayla Kombi Servisi, Yenibosna Kombi Servisi, Yeşilköy Kombi Servisi, Yeşilyurt Kombi Servisi, Zeytinburnu Kombi Servisi, Zincirlikuyu Kombi Servisi

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir