Avcılar Kombi Servisi

Kombi Servisi
Kombi Servisi

Avcılar Kombi Servisi

Sistemin tüm kullanıcılara sunduğu en büyük avantaj ise hizmet alındıktan sonra kombi servisi ve ustaların puanlanmasıdır. Ayrıca ilgili hizmeti veren usta hakkında yorum da yazma imkanı sunulmakta, böylece kalite farkı kullanıcı yorumlarıyla ortaya çıkmaktadır. Aldığı hizmetten memnun kalmayan kullanıcılar hizmet sonrasında siteye girerek yorum yazabilmekte ve yazdıkları bu yorumlar da sonraki aramalarda “tüm kullanıcılar”tarafından görülmektedir. Kaliteli hizmet veren kombi servisi ve ustaların dahada fazla tercih edilmesini sağlayan bu akıllı sistem, hizmet kalitesi düşükolan ustaların da otomatikman elenmesini sağlamaktadır. Daha fazla müşteriye hitap edebilmek ve daha fazla iş almak için hizmet kalitesini azami seviyede tutmak zorunda olan usta ve servisler, böylece rekabet sebebiyle müşterilere daha da iyi hizmet vermektedir.

Avcılar Kombi Servisi
Avcılar Kombi Servisi

Kombilerin arızalarında ve periyodik bakımihtiyaçlarında yorucu bir servis arayışına girmeden internet üzerinden enavantajlı fiyatı veren servise ulaşma imkanı sunan Avcılar Kombi Servisi, kendi geliştirdiği sistemle tüm internet kullanıcılarına büyük bir kolaylık sunmaktadır. Herinsanın ev ve işyerindeki aletlerin arızalandığında ihtiyaç duyduğu usta ve servis ihtiyacına pratik bir çözüm sunan site, kolay kullanılan sistemi ile bu genel ihtiyacın karşılıklı memnuniyet oluşturacak şekilde karşılanmasını sağlamaktadır. Kullanıcılar sisteme giriş yaptıktan sonra bulundukları bölgeye göre en uygun kombi servisi ve yaustayı bulmaktadır. Kullanıcılar usta ve kombiservisi ile iletişime geçmekiçin telefon dahi açmak zorunda kalmamakta, bizzat servisler müşterileri arayarak fiyat teklifi vermektedir.

Bu şekilde arıza ve bakım ihtiyaçlarına enkısa süre içinde en makul fiyatla çözüm üreten servis de kolaya seçilmektedir.Avcılar Kombi Servisi.7/24 siz degerli müşterilerine hizmet vermektedir.Aynı gün içerisinde servis imkanı sağlayan firmamız,maliyeti düşük bakım ve onarımlar gerçekleştirmeye özen göstermektedir.
Bunun yanında firmamızdan servis hizmeti alan müşterilerimizin kombisi üzerinde yapılan parca değişimi ve işcilikler 1 yıl garanti kapsamındadır.

Uygun ödeme koşulları ile her zaman müşterilerine tam destek sağlama amacında olan Kombi servisimiz.Her marka tüm kombi tamir,bakım ve onarım hizmetini uzman personelimizle,özenle gerçekleştirmektedir.Sık sık arıza yapan kombinizin uzun süre,yüksek performans ve yüksek verim ile sorunsuz,güvenle kullanmak istiyor’iseniz minimum yılda 1 kez kombi cihazınızın bakım ve teknik tetkiklerini mutlaka yaptırmalısınız.

Siz de hemen sitemizde de yer alan 7/24 çagrı merkezimize 444 80 32 nolu hatlarımızdan bizleri arayın.Express kombi servisimiz ile 60 dakikada servis hizmeti saglamaktayız.Kombinizi deneyimli ve alanında uzman personellerimize bırakın.Ayrıca müşteri destek hattımızdan kombiniz hakkında merak ettikleriniz her bilgiyi alabilirsiniz.Avcılar kombi servisi,size herzaman bir telefon kadar yakındır.

Kombiler Hakkında Bilmeniz Gereken Faydalı Bilgiler;

1. Kombinizi istediğiniz ayarda tutabilirisiniz.Cihazı kısık derecede kullanmak cihaza zarar vermez.

2. Baca temizliği bacalı kombilerde geçerlidir.Kombiler bacalı ve hermetik kombiler olarak 2 gruba ayrılır;

a) Hermetik Tip Kombiler

Açık yanma odası bulunmayan kombiler.Hermetik tabir ettiğimiz cihazlar olup bacaya ihtiyaç göstermezler.Yanma odaları kapalı hücre biçiminde olup, doğalgaz için gerekli olan yanma havasını bir fan yardımı ile dışarıdan alırken, yanma sonucu oluşan atık gazları aynı şekilde dış ortama vermektedir.Hermetik cihazlar bir hava akım borusu ile dış ortama bağlanmak zorundadır.

b) Bacalı Tip Kombiler

Yanma odası bulundukları ortama açık olan ve bulunduğu ortamın havasını kullanan baca bağlantısı bulunan cihazlar bacalı kombi olarak adlandırılırlar. Mutlaka çekişi iyi bir bacaya bağlanmalı ve bulunduğu ortam havalandırılmalıdır. Banyolar ve hacmi 8m’den az olan yerlere konması uygun değildir.Baca temizliği bacalı modeller için geçerlidir.

3. Kış aylarında sürekli çalışan kombilerinizin gece kısık ayarda çalışması uygun olacaktır.

4. Cihazınıza yılda bir kez mutlaka bakım yaptırmanız gerekmektedir.

5. Cihazınızın su basıncı 1.5 bar seviyesinde olmalıdır.

6. Cihazınızda meydana gelecek sorunlarda, verdiğimiz teknik destek sonucu giderilmiyorsa, kesinlikle cihaza müdahale etmeyin.Servisin gelmesini bekleyin.

7. Radyatörlerinizin ısısından memnun değilseniz. Kalorifer sistemini temizlettirin.

8. Isınamıyorsanız radyatörlerinizin ısısını kontrol edin.Eğer sıcaksa ve hala ısınamıyorsanız, evinizdeki izolasyon yetersizdir. İçerideki ısıyı muhafaza edemiyorsanız, kayıplar oluşacak, bu nedenle ısınamadığınız gibi yüksek fatura ödeyeceksiniz.

9. Cihazın performansı ve sağlı açısından en üç petek kullanılmalıdır.Zira tasarruf olsun diye 1 veya 2 petek kullanırsanız cihazınız kısa zamanda durup çalışacağından zarar görecektir.

10. Zemin katta ve teras katta oturanlar ara katlara göre daha yüksek fatura öderler. Aksi için iyi bir izolasyon gerekmektedir.

11. Peteklerinizin havasını almak için peteğin üst yan kısmında bulunan purjörü gevşetip su gelene kadar beklemelisiniz. Bunu yaparken cihazınız kapalı olmalıdır. İşlem bittikten sonracihazın suyunu tekrar kontrol edin.

12. Radyatörlerinizin üstü sıcak altı soğuk ise radyatör sistemindeki su, çeşitli nedenlerden dolayı iyi devir daim yapamamaktadır. Zira kombiden çıkıp peteklere giden su aynı hızda kombiye geri gelmelidir, aksi halde iyi ısınma sağlanamaz.

13. Peteklerinizde hava olup olmadığını anlamak için peteğe karşıdan bakıldığında sıcaklık üst vana kısmından girer diğer yarısı soğuk olur. Üstü sıcak altı soğuk ise hava yoktur. Radyatör durup dururken hava yapmaz.
Kombi Arızaları ;

1. Kombi hiç çalışmıyorsa;

a) Günümüzde kullanılan birçok kombi içerisinde su olmadığı zaman emniyet olarak. çalışmamaktadır. Suyu bitmiş olabilir. Standart su basıncı 1.5 bardır.
b) Elektrik şalteri acık olmayabilir.
c) Gaz vanası kapalı olabilir.
d) Gaz vanası açıkken cihaz çalıştırılmak istenmiş ise ikaz (kırmızı lamba) yanıyor olabilir
e) Kombinin ön panelindeki (yaz/kış) konum anahtarı istenilen konumda olmayabilir.
f) Kombiniz pilotlu ise pilot alevi yanmıyor olabilir.
g) Tüm bu işlemlere rağmen başarılı olamadıysanız lütfen teknik destek isteyiniz.

2. Kombi çalışıyor ısıtmıyor;

a) Kalorifer termostat derecesi düşük olabilir.
b) Kalorifer dönüş hattındaki filtre tıkalı olabilir.
c) Peteklerinizi ve boru hattının temizlenmesi gerekebilir.
d) Kombinin ısıyı algılayan aksamlarında sorun olabilir.
e) Petekler kapalı olabilir. (alt ve üst vana açık olacak)
f) Cihazınızda problem olabilir(lütfen teknik destek isteyiniz.

3. Kombi patlamalı yanıyor;

a) Cihaz yanmak üzereyken birkaç saniye geç yanarsa. İçeride gaz birikmesi olur bu nedenle şiddetli bir yanma olacağından gaz ve çakmak ayarlarının kontrolü gerekmektedir.
b) Cihaza yıllık bakım yapılması gerekmektedir.

4. Sıcak su açıldığında petekler çok ısınıyor;

a) Bu arıza meydana geldiğinde musluktaki sıcak su akışında dalgalanma olması gerekir. Bir ısınır bir soğur. Normalde sadece musluğa gitmesi gereken sıcak su ikiye bölünüyor. Cihaz siz suyu açtığınızda kalorifer kısmını kapatma işlemini tam anlamıyla yapamadığından bu sorun ortaya çıkar.(teknik destek isteyiniz)

5. Radyatörlerin üstü sıcak altı soğuk;

a) Filtre tıkalı olabilir.
b) Peteklerdeki su kirli olabilir.
c) Cihazın yanlış ayarında sorun olabilir.
d) Cihazın sıcak su ve kalorifer ayrıştırıcı parçalarında aksama olabilir.
e) Kalorifer tesisatınızın döşenme seklinde yapılmış bir hata olabilir.
f) Kombiye yakın petekleri kısarsanız uzak peteklere su daha hızlı ulaşır.
g) Bu işlemlerden sonrada olmadıysa lütfen teknik destek isteyiniz.

6. Kombi su akıtıyor;

a) Cihazın suyunu gereğinden fazla doldurmuş olabilirisiniz.(1.5 bar olmalıdır.)
b) Cihazın tesisat bağlantılarında aşınmalar olabilir.
c) Kombinin imbisat deposunda problem olabilir. (genleşme problemi)
d) Hava tahliye arızalanmış olabilir(teknik servis)e başvurunuz.
e) Kombinizin su doldurma vanası arızalı olabilir.
f) Radyatörün hava alma yerinden su basıncını düşürünüz.Bu durum tekrar ederse teknik destek isteyiniz.

7. Kombi ses yapıyor;

a) Cihazın fan motorunda problem olabilir.
b) Cihazın devir daim motorunda problem olabilir.
c) Cihazın haznesindeki suda hava olabilir.
d) Cihazın sıcak su ile kaloriferi ayrıştırıcı parçalarda hata olabilir.

8. Kombi sıcak su vermiyor;

a) Su açıldığında cihaz yanıyor fakat ısıtmıyorsa suyu gereğinden fazla açmış olabilir.(Kış aylarında.)
b) Isınan suyun bir kısmı kalorifer sistemine karışıyor olabilir.
c) Sıcak su hattına baksa bir yerden su karışması olabilir.
d) Cihazın sıcak su ile ilgili aksamlarında problem olabilir.

İstanbulda bütün semtlere kombi servisimiz vardır. Tamir ettiğimiz tüm cihazlar firmamızın 1 yıl garantisi kapsamındadır. Kombi Servisi ekibimiz 7 gün 24 saat destek vermektedir.

Tüm arıza ve bakım ihtiyaçlarına cevap verebilecek kadar fazla usta, firma ve servisle anlaşmalı olan Avcılar Kombi Servisi, ev ve ticari işletmelerdeki ihtiyaçlara cevap verebilecek geniş bir usta portföyüne sahiptir. Kullanıcıların yerinden kalmasına dahi gerek kalmadan onlarca farklı usta arasından seçim yapmasını sağlayan sistem, kombi servisi ihtiyacının da en kısa süre içinde ve en kaliteli şekilde karşılanmasını sağlamaktadır. Kullanıcıların tamamı fiyat teklifine göre seçim yapma imkanına da sahiptir. Ayrıca müşterilerimize tamirat sonrası tam bir yıl garanti veriyoruz. Siz değerli müşterilerimiz en iyi hizmeti sunmak amacıyla hizmet sonrası destekde vermekteyiz. Profesyonel personelle 20 yılı aşkın süredir kombi servisi işlemleri yapmaktayız.

Acil avcılar  mobil kombi servisi.

Avcılar kombi Servisi yıpranmış olan ve muhtemel ev kazalarına uğramış en kısa zamanda onarımını , bakımını gerçekleştirmekteyiz.

Avcılar Servisi kombi servisi siz değerli müşterilerimizde güler yüzlülüğü kalıcı bırakarak müşteri memnuniyetini her daim ön planda tutuyor ve bu yapılanmayla ilerlemekteyiz.

Avcılar kombi Servisi olarak sizlerden gelen arıza taleplerine en kısa sürede cevap vererek en çok tercih edilen servislerden biri olduk.

Servis ağımızı daima genişletiyoruz böylelikle her gün daha da büyümekteyiz..

Avcılar kombi Servisi İstanbul bölgelerinin tüm semtlerinde hizmet vermektedir.

Kaliteli hizmet anlayışımızla başarı bizim için hep bir üstünlük olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Avcılar Semtlerine Aynı Gün Servis Hizmeti vermekteyiz.

Avcılar Servisi 7 gün 24 saat Kesintisiz Hizmet Sunmaktadır.

Avcılar kombi servisi , kombi bakım,kombi tamir, bakım vb. hizmetlerinden yararlanmak için yapmanız gereken Bizlere Ulaşmaktır.

Avcılar kombi Servisi, olarak tecrübelerimizle konusunda deneyimli, profesyonelleşen servis ekilerimizle, müşteri yelpazemizi sürekli genişletiyoruz.

Avcılar kombi Servisi, olarak Firmamız istediğiniz zamanda istediğiniz kaliteyi siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

Avcılar kombi Servisi, beyaz eşyalarınızın muhtemel kazalar sonucunda ve yıpranması sonucunda meydana gelen hasarların bakımı ve tamiri ,montajı hzmetlerini, kaliteli güvenilir hizmet anlayışla bağdaştırmıştır.

Avcılar Servisi Kombi Klima Elektronik Branşlarda ServisHizmeti Vermktedir.

Yedek Parçalar ve yapılan işçilik 1 Yıl Garantilidir.

365 Gün 24 Saat Kesintisiz Hizmet.

Kaliteli Servis, Kaliteli Hizmet İle meydana gelir.

Deneyimli Uzman Ekiplerimiz İle Her Zaman Yanınızda olacagız

Kombi servisi

Etiket Listesi; Avcılar kombi servisi – kombi tamir servisi, Avcılar kombi servisi, Avcılar arçelik kombi servisi, Avcılar bosch kombi servisi, Avcılar baymak kombi servisi, Avcılar viesman kombi servisi, Avcılar demirdöküm servisi, Avcılar vaillant servisi,

Kombi Servisi Hizmeti Verdiğimiz İlçeler

Acıbadem Kombi Servisi, Alibeyköy Kombi Servisi, Altunizade Kombi Servisi, Arnavutköy Kombi Servisi, Ataköy Kombi Servisi, Ataşehir Kombi Servisi, Avcılar Kombi Servisi, Bahçelievler Kombi Servisi, Başakşehir Kombi Servisi, Bahçeşehir Kombi Servisi, Bakırköy Kombi Servisi, Balmumcu Kombi Servisi, Bağcılar Kombi Servisi, Bayrampaşa Kombi Servisi, Bebek Kombi Servisi, Beşiktaş Kombi Servisi, Beykoz Kombi Servisi, Beylikdüzü Kombi Servisi, Beyoğlu Kombi Servisi, Bomonti Kombi Servisi, Bostancı Kombi Servisi, Bostancı Kombi Servisi, Büyükçekmece Kombi Servisi, Çağlayan Kombi Servisi, Çapa Kombi Servisi, Çekmeköy Kombi Servisi, Çeliktepe Kombi Servisi, Cennet Kombi Servisi, Cerrahpaşa Kombi Servisi, Cihangir Kombi Servisi, Dikilitaş Kombi Servisi, Elmadağ Kombi Servisi, Esenler Kombi Servisi, Esenyurt Kombi Servisi, Etiler Kombi Servisi, Eyüp Kombi Servisi, Fatih Kombi Servisi, Feriköy Kombi Servisi, Fındıkzade Kombi Servisi, Florya Kombi Servisi, Fulya Kombi Servisi, Gaziosmanpaşa Kombi Servisi, Göztepe Kombi Servisi, Gültepe Kombi Servisi, Güneşli Kombi Servisi, Göngören Kombi Servisi, Haznedar Kombi Servisi, Halıcıoğlu Kombi Servisi, Halkalı Kombi Servisi, Harbiye Kombi Servisi, İkitelli Kombi Servisi, İstinye Kombi Servisi, Kadıköy Kombi Servisi, Kağıthane Kombi Servisi, Kartal Kombi Servisi, Kasımpaşa Kombi Servisi, Kocamustafapaşa Kombi Servisi, Küçükçekmece Kombi Servisi, Kurtuluş Kombi Servisi, Levent Kombi Servisi, Maltepe Kombi Servisi, Maslak Kombi Servisi, Mecidiyeköy Kombi Servisi, Merter Kombi Servisi, Nişantaşı Kombi Servisi, Okmeydanı Kombi Servisi, Ortaköy Kombi Servisi, Osmanbey Kombi Servisi, Sancaktepe Kombi Servisi, Sarıyer Kombi Servisi, Sefaköy Kombi Servisi, Seyrantepe Kombi Servisi, Silivri Kombi Servisi, Şirintepe Kombi Servisi, Şirinevler Kombi Servisi, Şişli Kombi Servisi, Sultanbeyli Kombi Servisi, Sultangazi Kombi Servisi, Taksim Kombi Servisi, Topkapı Kombi Servisi, Ulus Kombi Servisi, Ümraniye Kombi Servisi, Üsküdar Kombi Servisi, Yayla Kombi Servisi, Yenibosna Kombi Servisi, Yeşilköy Kombi Servisi, Yeşilyurt Kombi Servisi, Zeytinburnu Kombi Servisi, Zincirlikuyu Kombi Servisi

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir