Petek Temizliği

Kombi Servisi
Kombi Servisi

PETEK TEMİZLİĞİ YAPARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

Artı Kombi servisi olarak petek Temizleme yapmak size daha iyi ısı ve % 35 Tasarruf kazandırmak için hizmetinizdeyiz öncelikle petek bakımı ve petek temizliği neden önemli ? ve neden yapılmalı siz değerli müşterilerimizden gelen şikayetler doğrultusunda  peteklerimin alt kısmı neden ısınmıyor ? bazı peteklerimiz soğuk ?  gibi sorunlarınızı çözmek ve sizin ısınmayan peteklerinizi  eski haline getirmek için hizmet vermekteyiz öncelikle bizi arayarak randevu alan müşterilerimze günü ve saatini randevu olarak belirtiyoruz sonrasında işinde uzman arkadaşlarımızı sizin yönlendiriyoruz arkadaşlarımız gün içerisinde sıralamaya göre müşterileri 1 saat öncesinden arayarak geleceklerini haber ediyor sonrasında evlerinze gelerek varsa banyodaki havlupan die tabir edilen peteginizi sökerek temizlik işine başlıyorlar eğer banyonuz’ da petek yok ise kombinizin altından giriş yapılarak işleme başlıyoruz   2 kişi olarak gelen ekibimiz  titiz ve düzenli çalımsa ile öncelikle kombiniz ile bağlantıyı keserek petklerinizi  yıkamya başlıyor peteklerinizin içinde bulunan kireç ve silis oluşumundan meydana gelen balçık ve katranı basınçlı su ile dışarıya atılır berrak temiz su gelene kadar petek temizleme işlemi devam eder  petek temizliği sona erdiğinde özel kombi sistemi koruma ilacı olarak kulandığımız  ilacı sisteme bırakır bu ilaç ne işe yarar ?

Kombi ve sistemi nötralize eder ve koruma altına alır.
Sistemde kireç ve silis oluşumunu önler.
Isı ve yakıt tasarrufu sağlar.
Sistemin rahat ve stabil çalışmasını sağlar.
Kombi ve sistemin ömrünü uzatır.
Eski tesisatlarda güvenle kullanılır.
Tesisatın Delinmesini Önler.

Petek Temizliği
Petek Temizliği

Bu özel kullandığımız ilacı sistemde 30 –ila 45 dakika Kadar sistemde sıacak şekilde gezdirerek tüm tesisat ve kombinizi gezmiş olur.
Yapılan bu işlemler esnasında diğer Kombi teknisyenimiz kombinizin genel Kışlık bakımızını Yapar,
Bu işlemde genleşme tankınız kontrol edilir yanma haznesi temizlenir fan motorunuza bakılarak kombinizin rahat çalışacak duruma getirmek için tozu alınır sonrasında filitreleriniz temizlenerek kombinizi aktif hale getirerek peteklerin havası alınır Sonrasın’da yapılan işlem size teslim edilir son kontroller yapıldıkdan sonra ekip şefi tarafından doldurulan ve petek temizliği ‘ni Ve Kombi Bakımı ‘nı yaptıklarına dair size Servis formu verilir teslim aldığınıza dair imzalar karşlıklı olarak atılır ve mutlu bir şekilde sıcak yuvanızdan çıkarken güler yüzünüzün bize verdiği mutluluk ile diğer müşterilerimizi mutlu etmek için yola çıkılır Unutmayın Gelen Her Teknik Servis Uzanı Eğitimlerden geçmiş ve bu işte profosyonel olarak çalışabilir belgelerine sahipdir siz değerli müşterilerimize Petek temizliği ve kombi bakımı yaparken bizde sizin gibi sıcağı hissettğimizde siznden çok mutlu oluyor ve yaptığımız bu işlemler ile sıcak yuvanızı bir nefse katkıda bulunduğumuz için kendimizi işimize daha da veriyoruz
aşk ile yapılan bu işi siz değerli müşterilerimize tavsiye eden eski müşterilerimiz bizim teminatımızdır. Evinizi kirletmeden peteklerinizi temizliyoruz, Bir kış boyuna durmadan çalışan ve evinizi ısıtmak adına maksimum performans sergileyen kombileriniz ve petekleriniz zamanla biriken kirli su kalıntıları ve kireç nedeniyle tıkanabilir. Bu nedenle aseskombi.com aracılığı ile sunulan Kombi Petek Temizliği hizmetinden yararlanarak petek temizliği işlemini alanında uzman ekiplere yaptırabilirsiniz. Evinizde ya da işyerinizde kirliliğe neden olmayan petek temizleme işlemi verimliliği iki kat artırarak enerji kullanımını da düşürür.

Ayrıcalıklı hizmet olanağı

Daha az doğalgaz tüketerek daha çok ısınmanızı sağlayan Kombi Petek Temizleme işlemi kirlilik nedeniyle tıkanan petekleri açarak sıcak suyun rahat dolaşımını amaçlar. Bu sayede kış boyunca peteklerde biriken kirli su ve kireç tortularından petek temizleme işlemi ile kurtulan ısıtma sisteminiz maksimum performansına kavuşacaktır. Kısa sürede edinebileceğiniz servis hizmeti konum odaklı çalışma prensibi nedeniyle iletişim kurduğunuz anda adresinize yönlendirilir ve en kaliteli hizmeti en kısa zamanda almanız amaçlanır. Günler boyunca servis bekleyerek mağdur olduğunuz teknik destek deneyimlerinizi bir kenara bırakarak alanında uzman personel kadrosu ile hızlı ve garantili petek temizliği hizmeti sunan aseskombi.com adresinin sağladığı ayrıcalıktan siz de faydalanın.

Petek temizleme evinizi kirletmez

Kombilerin çalışma süresine bağlı olarak petek tesisatlarında tıkanıklık ya da birikinti meydana gelir. Zamanla tıkanan peteklerin ısınma performansına zararı saymakla bitmez. Daha fazla enerji tüketen kombileriniz ısıtma işlemini yeterince sağlayamayacağı için belirli aralıklarla petek temizleme yaptırmalısınız. Maddi anlamda da size kazanç olarak dönecek olan bu işlemle Kombi Petek Temizleme işleminin ne kadar faydalı olduğunu siz de anlayacaksınız. Evinizin yeteri kadar ısınması ve doğalgaz faturanızın da yarıya inmesi için gerekli olan bu işlemi yaptırmak istiyorsanız alanında uzman teknik ekip görevlilerinin adresinize yönlendirilmesi için talimat verebilirsiniz. Sektörde petek temizliği ile ilgili doğru bilinen bir başka yanlış ise işlemin kirletici olduğudur. Cihaz ve özel sıvı ile gerçekleştirilen temizleme işlemi sırasında herhangi bir kirlilik meydana gelmez ve atık su direkt olarak gidere boşaltılır. Peteklerin içindeki toz ve kir kalıntıları ile kireç tortuları da atık su giderine giderek evinize zarar vermez.

Kombi Servisi Hizmeti Verdiğimiz İlçeler

Acıbadem Kombi Servisi, Alibeyköy Kombi Servisi, Altunizade Kombi Servisi, Arnavutköy Kombi Servisi, Ataköy Kombi Servisi, Ataşehir Kombi Servisi, Avcılar Kombi Servisi, Bahçelievler Kombi Servisi, Başakşehir Kombi Servisi, Bahçeşehir Kombi Servisi, Bakırköy Kombi Servisi, Balmumcu Kombi Servisi, Bağcılar Kombi Servisi, Bayrampaşa Kombi Servisi, Bebek Kombi Servisi, Beşiktaş Kombi Servisi, Beykoz Kombi Servisi, Beylikdüzü Kombi Servisi, Beyoğlu Kombi Servisi, Bomonti Kombi Servisi, Bostancı Kombi Servisi, Bostancı Kombi Servisi, Büyükçekmece Kombi Servisi, Çağlayan Kombi Servisi, Çapa Kombi Servisi, Çekmeköy Kombi Servisi, Çeliktepe Kombi Servisi, Cennet Kombi Servisi, Cerrahpaşa Kombi Servisi, Cihangir Kombi Servisi, Dikilitaş Kombi Servisi, Elmadağ Kombi Servisi, Esenler Kombi Servisi, Esenyurt Kombi Servisi, Etiler Kombi Servisi, Eyüp Kombi Servisi, Fatih Kombi Servisi, Feriköy Kombi Servisi, Fındıkzade Kombi Servisi, Florya Kombi Servisi, Fulya Kombi Servisi, Gaziosmanpaşa Kombi Servisi, Göztepe Kombi Servisi, Gültepe Kombi Servisi, Güneşli Kombi Servisi, Göngören Kombi Servisi, Haznedar Kombi Servisi, Halıcıoğlu Kombi Servisi, Halkalı Kombi Servisi, Harbiye Kombi Servisi, İkitelli Kombi Servisi, İstinye Kombi Servisi, Kadıköy Kombi Servisi, Kağıthane Kombi Servisi, Kartal Kombi Servisi, Kasımpaşa Kombi Servisi, Kocamustafapaşa Kombi Servisi, Küçükçekmece Kombi Servisi, Kurtuluş Kombi Servisi, Levent Kombi Servisi, Maltepe Kombi Servisi, Maslak Kombi Servisi, Mecidiyeköy Kombi Servisi, Merter Kombi Servisi, Nişantaşı Kombi Servisi, Okmeydanı Kombi Servisi, Ortaköy Kombi Servisi, Osmanbey Kombi Servisi, Sancaktepe Kombi Servisi, Sarıyer Kombi Servisi, Sefaköy Kombi Servisi, Seyrantepe Kombi Servisi, Silivri Kombi Servisi, Şirintepe Kombi Servisi, Şirinevler Kombi Servisi, Şişli Kombi Servisi, Sultanbeyli Kombi Servisi, Sultangazi Kombi Servisi, Taksim Kombi Servisi, Topkapı Kombi Servisi, Ulus Kombi Servisi, Ümraniye Kombi Servisi, Üsküdar Kombi Servisi, Yayla Kombi Servisi, Yenibosna Kombi Servisi, Yeşilköy Kombi Servisi, Yeşilyurt Kombi Servisi, Zeytinburnu Kombi Servisi, Zincirlikuyu Kombi Servisi

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir